A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Свалявський заклад загальної середньої освіти №3 Свалявської міської ради

ПРОБНЕ ЗНО-2021: СТАРТ РЕЄСТРАЦІЇ

Дата: 04.01.2021 21:00
Кількість переглядів: 327

З 5 січня розпочнеться реєстрація для участі у пробному ЗНО – УЦОЯО

З огляду на епідеміологічну ситуацію цьогоріч кожен учасник / учасниця зможе обрати лише один предмет для проходження пробного тестування.

Упродовж із 5 до 19 січня 2021 року триватиме реєстрація для участі у пробному ЗНО, на яке випускники ЗЗСО зможуть зареєструватися на сайтах регіональних центрів оцінювання якості освіти, повідомляє УЦОЯО.

Якими знаннями я володію з того чи того предмета? Який рівень підготовки маю? Скільки тестових балів можу набрати під час ЗНО? Які у мене прогалини та над чим потрібно працювати?

Відповіді на ці та інші запитання учасники знайдуть під час участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюванні. 
Крім того, в абітурієнтів буде можливість:

  • попрацювати з тестами, що відповідають вимогам програм, характеристикам і структурі сертифікаційних робіт основної сесії зовнішнього незалежного оцінювання 2021 року;

  • попрактикуватися в заповненні бланків відповідей;

  • психологічно налаштуватися на проходження #ЗНО;

  • навчитися ефективно розподіляти час на виконання завдань;

  • додатково завантажити тестові зошити з усіх навчальних предметів, що перелічені у ЗНО-2021;

  • пройти тестування вдома, після чого внести свої відповіді на спеціальний сервіс визначення результатів.

З огляду на епідеміологічну ситуацію цьогоріч кожний учасник / учасниця зможе обрати лише один #предмет для проходження пробного ЗНО.

Тестування з усіх навчальних предметів (українська мова, українська мова і література, історія України, математика, математика (завдання рівня стандарту), біологія, географія, фізика, хімія, англійська, іспанська, німецька та французька мов) відбудуться 10 квітня 2021 року.

Результати пробного ЗНО-2021 для осіб, які введуть свої відповіді на спеціальному сервісі, буде оприлюднено на їхніх інформаційних сторінках 16 квітня 2021 року.

Отже, у 2021 році можна буде ознайомитися з процедурою проведення ЗНО під час пробного тестування з одного з навчальних предметів та перевірити рівень своїх навчальних досягнень з усіх інших навчальних предметів ЗНО (у разі внесення відповідей на спеціальний сервіс).


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора