A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Свалявський заклад загальної середньої освіти №3 Свалявської міської ради

Тиждень передового педагогічного досвіду

Дата: 27.04.2024 13:00
Кількість переглядів: 15

«Справжнє щастя завжди попереду», - говорять у народі.

Попереду життя наших вихованців. У нелегких умовах проходить сьогодні їхнє дитинство. Та віримо, сподіваємось, що їхнє щастя неодмінно невдовзі настане під мирним небом. Саме такі цілі передбачала керівник Школи молодого вчителя Свалявського ЗЗСО №3 Сай Оксана Іванівна, плануючи Тиждень передового педагогічного досвіду, що проходив із 22.04 по 26.04 у стінах рідного закладу.

У перший день Тижня керівник організувала Круглий стіл «Немає більшого щастя, ніж відчувати, що люди люблять тебе і радіють твоїй присутності». Оксана Іванівна розповіла присутнім легенду про щастя, яке простежується у простій істині: найщасливішими бувають діти, бо завдяки своїй щирості, любові до навколишнього середовища, потрібно так мало.

Влучно продовжила цю думку старший учитель музичного мистецтва Лях В.Й., провівши психологічне заняття «Дозволь собі бути щасливим». Спроєктувавши тренінг на мультимедійній дошці, педагоги за допомогою різнокольорових дзвіночків утворили музичну терапію, що проявилася у звучанні чарівної мелодії.

Окреме місце під час засідання посідає психологічна казка, організована практичним психологом Реблян Н.В. Кожен мав можливість бути одним із персонажів складеної казки, лейтмотивом якої проходить думка, що тільки у тісній співпраці педагога та учнів, у дружніх невимушених стосунках будується щастя.

 

ІІ етап Тижня – це відкриті уроки англійської мови у 6-А класі на тему «Подорож» - Цімболинець К.В., математики «Перпендикулярні прямі» у 6-В класі – Стегура Д.В., інформатики «Адресація. Формули» у 7-Б класі – Малетич Т.В., історії України «Землі у складі Великого князівства Литовського, Руського і Жемайтійського. Кревська унія 1385 р. та українські території» у 7-Б класі – Туряниця Я.Я., інтегрованого курсу «Пізнаємо природу» «Які звички сприяють збереженню здоров’я. Здорове харчування» - Вінер Г.І., української мови «Спішу додому» А.Костецький – Лізанець К.І., фізичної культури «Естафета з елементами тенісу. Gool games. Навчальна гра. Бадмінтон» у 6-Б класі – Богданчик Ю.М., географії «Складання ланцюга живлення» у 6-В класі – Кмідт М.В.

Педагоги формували кругозір здобувачів освіти, навички мислення, спостереження і міркування, адже саме такі аспекти визначають соціальний успіх людини.

На заключному етапі роботу Школи проаналізувала директор закладу Файт Тетяна Василівна, яка зазначила, що мудрі, яскраві, доброзичливі педагоги допоможуть нашим дітям думати, пізнавати, вчитися, розвиватися і врешті-решт бути щасливими.

Заступник директора з НВР Синицька Олена Павлівна побажала надалі розвивати інновації в освіті, поширювати свій досвід та знання, бути добрими наставниками, друзями й помічниками для учнів.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора